Merkontwikkeling en uitvoering voor De Keukenploeg
Albert Hotzky en Lyanne van den Berg hebben jarenlange ervaring in de horeca met succesvolle concepten, zoals BAS Beer, Steaks en Alberto’s Italian. Sinds 2023 zijn zij de drijvende kracht achter een nieuw cateringconcept; De Keukenploeg.
Iwaarden werd gevraagd om vanaf de start mee te denken over de ontwikkeling van dit merk. De unieke kenmerken van het cateringconcept werden de drijfveren achter de visuele vertaling. Vanuit hun eigen keuken werkt het team aan de meest heerlijke gerechten met pure smaken, gemaakt van de beste kwaliteit ingrediënten. Het bezorgen van een beleving tijdens jouw feest is de kers op de taart. Vanuit die pijlers ontstond bij ons de overkoepelende naam ‘De Keukenploeg’ en kozen we ervoor om te werken met drie chefs.
Kies zelf welke je inzet… Wil je een barbecue laten verzorgen, ga dan voor Chef BBQ. Wil je een buffet, klein of groot? Vraag Chef Buffet! Bij Chef Butler ben je aan het juiste adres voor een complete aankleding van jouw feest.